SCHUIMZAKKEN JOURNAAL  

Nieuws- en Gossip uitgave van dartteam the Scumbags. De redactie stelt zich niet verantwoordelijk voor uitspattingen, aantijgingen en uitlatingen die in deze nieuwsbrief verschijnen. De redactie bestaat ook maar uit mensen die vanuit hun beleving de dartwereld aanschouwen. Niets uit deze uitgave mag gekopieerd of naar enig elektronisch medium of in enige door een machine grafische vorm om te zetten zonder schriftelijke toestemming van de redacteur. Voor een paar potten bier kunnen echter wel uitzonderingen gemaakt worden.

1e jaargang, nr. 6  

dinsdag 14 december 2004

     

NIEUWE CARRIÈRE BAR DOOR

ONTDEKKING ULTIEM HAARGROEIMIDDEL

 

BIERTRUCK SCUMBAGS

KOMT IN BOTSING

U.S.A./Vlissingen - Smeren en je geld uitgeven aan allerlei dure middeltjes om je haar terug te krijgen lijkt verleden tijd te worden.

Onderzoekers in Amerika zijn er namelijk in geslaagd middels stamcellen uit een haarzakje van het scrotum haar te laten groeien. Het kan overigens nog wel jaren duren eer het middel in de winkel ligt. Maar dát het er komt, lijkt steeds zekerder.

Heel simpel gezegd komt het hier op neer: wanneer geen haar meer op het hoofd te halen valt, verwijder dan de haren op de balzak, niet door middel van scheren, maar met behulp van een pincet, gooi de haren niet weg, maar haal wat stamcellen uit een haarzakje, vermeerder ze in een schaaltje, zet ze terug in de hoofdhuid en laat er haar uit groeien. De onderzoekers slaagden erin bij kale muizen bont te laten verrijzen. Bar, een darter uit Zeeland, alom bekend als de biljartbal van de ZDF, is de eerste persoon die als proefkonijn van de onderzoekers van deze techniek gebruik mocht maken. Dat deze techniek een uitermate groot succes bleek te zijn, is gebleken uit de carrière van Bar die als een vuurpijl omhoog geschoten is. Dankzij zijn door dit experiment verkregen weelderige haardos, staan vele filmproducenten in de rij om een contract met deze adonis te kunnen bemachtigen. De Scumbags waren overigens ongerust in het feit dat ze Bar zouden verliezen als collega-darter, gezien zijn flinke inkomen wat samenhangt met zijn carrière. Bar heeft echter toegezegd alle wedstrijden te blijven bijwonen en tevens zorg te dragen voor een financiële steun. De Scumbags zien dit dan ook als een redding op de uitgaven na iedere dartavond. Het feit dat er dit seizoen nog maar één bierronde gewonnen is, wordt inmiddels als een behoorlijke aanslag op het huishoudgeld ervaren.

 

 Bar in één van zijn vele rollen (foto 2004© Bar Boos)

 

 

 

Ook nog onzin te melden voor het Journaal?

mail de redactie

 

VLISSINGEN/GOES - Honderden kratten bier liggen op de Rijksweg tussen Vlissingen en Goes in Zeeland op straat. Dré, chauffeur van de vrachtwagen waar de kratten op stonden, moest uitwijken voor een andere vrachtwagen. De weg is geruime tijd afgesloten. De twee vrachtwagens schampten elkaar half acht in de avond. Dit is het tijdstip waarop de Scumbags in de meeste gevallen onderweg zijn naar een uitwedstrijd in de competitie. Ditmaal was de reis bestemd naar Yip Plaza 3, een team wat gezeten is in het gelijknamige café in Goes. Het team uit Vlissingen heeft er een gewoonte van gemaakt, wanneer er naar Yip afgereisd wordt, hun eigen bier mee te nemen. Yip staat bekend om het nuttigen van grote hoeveelheden Icethee, de vrouwendrank waar zelfs een BOB zich niet aan durft te wagen. Om te voorkomen dat het Vlissingse team zich aan dit goedje hun dorst moesten lessen, was dan ook een vrachtwagen ingehuurd om eigen bier te kunnen vervoeren.

De truck waarin de Scumbags hun bier vervoerde, schaarde, waarna de lading op de weg viel. Chauffeur Dré, en de rest van de Schuimzakken, bleven ongedeerd. De chauffeur van de andere vrachtwagen reed door, maar is later in Almelo aangehouden. Rond zes uur ’s-ochtends waren de opruimwerkzaamheden afgerond en ging de weg weer open.

(Noot: het kan ook zijn dat S. gereden heeft, maar uit veiligheidsoverweging is in dit verhaal Dré als stand-in chauffeur opgesteld)

 

YIP 3 TOONT GEMATIGD OVERMACHT

Niet alleen het bier is onderweg verloren, maar tevens de laatste wedstrijd van 2004. Dré duidelijk in vorm, kon in zijn 501 en tactics het Goese team de baas blijven. Dee zou ook nog laten zien dat hij een tacticspotje waardig is. Zet dit stel samen en je weet dat deze ook nog genoeg zijn voor een winstpot in de koppels. Met een 4-9 verlies tegen een koploper in de 1e divisie, een Peter S. die een paar uur later 40 wordt en Barn the Brave als gangmaker, kunnen de Schuimzakken niet geheel ontevreden het jaar afsluiten. Volgende wedstrijd is op 14 januari tegen de Walk Inn, met even weinig punten een lotgenoot op de laatste plaats in het klassement.

   

Kopijrecht © DROMPIE FACTORY 2004