Richard Dondorp

Recente artikelen

  1. Morgen more
  2. Voorwaarts.
  3. Brassband Crescendo. more
  4. Familie Dondorp. more
  5. ICT. more
  6. Modelspoor. more

Follow Us

Photo Gallery

Welkom

Ik ben Richard Dondorp. Geboren op 27 september 1970. Ik heb tot 1994 in Middelburg gewoond. In 1994 ben ik verhuisd naar Vlissingen. Ik ben als beroep netwerk/systeembeheer bij Keller keukenfabriek. Ik werk sinds 1998 bij dit bedrijf. Daarvoor ben ik 5 jaar werkzaam geweest bij de automatiseringsafdeling van Ziekenhuis Walcheren. Ik ben getrouwd met Yvette. Zij is apothekersassistente van beroep. Samen hebben wij twee kinderen Koen en Amber. Koen heeft zijn diploma MBO Opleiding “Manager Opslag en Vervoer” behaald. Ook heeft hij zijn diploma automonteur gehaald. Amber zit op het VWO op het Nehalenia.

Ik heb als hobby's muziek, mijn computer, Modelspoor en ik doe aan videobewerking. 

Read more

Favourite sites

RichardDondorp.eu

Veel mensen zijn vroeg begonnen aan de website. Later werd het Hyves. Deze is nu populairiteit aan het afnemen. Tegenwoordig is het facebook, twitter en Google+. Wie weet wat het over een half jaar. 

Ik heb mij altijd al bij de website gehouden zie hier het resultaat.

Familie Dondorp


De naam dondorp komt niet zo vaak voor in Nederland. Het is door een familielid uitgezocht. Hij heeft dit tot heel ver terug kunnen herleiden. 

Op deze site houden we het dichter bij huis en staan hier de leuke herinneringen van de Familie Dondorp van de Rijnerklaassen straat in Amsterdam.

Muziekvereniging

Ik ben actief in twee muziekverenigingen op Walcheren de eerste is Brassband Crescendo en de tweede is Harmonie Voorwaarts.

Een bekentenis

Het mooiste sieraad dat een moeder kan dragen rond haar nek zijn geen kettingen van zilver of goud, maar de armen van haar kind