Kwartierstaten en parentelen.

                                     Per Mei 2010 verder uitgebreid en verbeterd.

De gepresenteerde gegevens zijn slechts gedeeltelijk door mij zelf verzameld in de archieven. Een ander deel komt uit beschikbare familieboeken en verder werd veel gevonden op vele websites. Directe contacten met een aantal andere genealogen hebben ook een flinke bijdrage geleverd aan deze verzameling. Speciaal wil ik daarom bedanken Bert Blaauw, René Bloemendaal, Wil Brassé, Mieke Breij, Andries van Gemerden, Joost Herwijer, Ab van der Hoeven, Nynke v.d. Hooven, Margreet Huisman, Stip ter Laan, Willem Leo van Pelt, Bernd Spykers, Jos Verkroost, Els Vermij, Wim Vesseur, Peter van der Vliet en Henk Wolda.

NB Over een flink aantal vermeldde voorouders zijn meer gegevens beschikbaar. Voor die informatie en voor correcties en aanvullingen kunt u mij, Date Mulder, emailen door hier te klikken. Belangrijk is dat het onderscheid tussen waarschijnlijke relaties en zekere relaties niet zichtbaar wordt in de getoonde gegevens. Verder moet gemeld worden dat het onderscheid tussen geboorte- en doopdatum, ondertrouw- en huwelijksdatum, en sterf- en begraafdatum vaak niet betrouwbaar is.

Klik op een van de volgende namen om kwartierstaat gegevens te bekijken:

*     In de kwartierstaat Mulder vindt u voorouders in Groningen en in Limburg (via Franciscus Wiljaart).

*     In de kwartierstaat Vesseur vindt u voorouders in Zuid Holland (via Jan Vesseur of Pieter Willems Kapteijn), Noord Holland (via Trijntje Hart, Jan Duijvis of Hendrik Hoeve), Utrecht (via Adriaantje Klein), en Drente (via Aaltje Gils of Wichertje Jans Koning).

*     In de kwartierstaat Spijkers vindt u voorouders in Limburg en in Groningen (via Hijlke Berends Braam).

*     In de kwartierstaat van der Hoeven vindt u voorouders in Zuid Holland (via Gerrit van der Hoeven of Cornelia van der Vos), op Tholen en in Bergen op Zoom (via Gerardus Cornelis van Keulen), in Drente (via Jentje Kleine), en in het land van Heusden en Altena (via Matheus Tamerus).

Klik op één van de volgende namen om parenteelgegevens te bekijken: