Nieuws uit het seizoen 2009 - 2010


Schijf '83 team 1 valt in de prijzen op NK Teams
Op zaterdag 28 november 2009 namen twee teams van Schijf '83 deel aan het NK Teams te Voorthuizen. Schijf '83 bestaande uit Dennis Eijke, Freek van Duin, Bram de Waardt en Betsy de Waardt mochten de strijd aangaan in de tweede klasse. Schijf '83 team 2 bestond uit Ina Colijn, Bert Verduy, Corrie Stijns en Huub Stijns. Beide teams waren kampioen geworden in de afdeling en het op het NK Teams lagen derhalve genoeg kans op het eremetaal. In de derde klasse eindigde Schijf '83 team 2 uiteindelijk op een zevende plaats. Op Huub Stijns na wilde het bij de teamleden niet echt vlottende. Er werden teleurstellende scores genoteerd waardoor een plek er bij de eerst drie niet in zat. Huub Stijns behaalde een gemiddelde van 128,35. Corrie Stijns moest het doen met een gemiddelde van 127,20 terwijl Bert Verduyn een score liet noteren van 120,10. Het laatste teamlid: Ina Colijn, behaalde een gemiddelde van 114,90. In de tweede klasse bleken de verschillen tussen de nummer één en drie zeer klein te zijn. Er zaten slechts zeventien punten verschil tussen deze teams waardoor het uiterst spannend was. Ook de scores bij het eerste team hadden hoger uit kunnen pakken echter in de twee rondes werd wel solide gegomet oid. De eerste en tweede ronde waren nagenoeg gelijk aan elkaar wat uiteindelijk ook de doorslag gaf. Dennis Eijke bleek uiteindelijk één van de beste mensen in het sjoelgeweld te zijn. Hij liet uiteindelijk de zevende score noteren van alle sjoelers. Het gemiddelde dat Dennis Eijke behaalde was derhalve ook van waarde voor zijn team. Het gemiddelde van Dennis bedroeg 142,80. De overige teamleden bleven iets onder hun gemiddelde echter de derde plaats was wel een feit voor het eerste team. Bram de Waardt behaalde een gemiddelde van 125,85. Betsy de Waardt volgde met een gemiddelde van 123,00 terwijl Freek van Duin het met 122,90 moest doen.
De volledige uitslag is hier te raadplegen.

Start seizoen 2009 - 2010
De zomer komt stilletjes tot z'n einde en dat betekend dat ook het nieuwe sjoelseizoen er weer aan komt. Het clubseizoen van Schijf '83 begint op donderdag 10 september 2009. Wij hopen u allen daar weer te zien. Tevens zou het mooi zijn als er een aantal nieuwe gezichten te bewonderen zijn op de eerste avond van het seizoen. De aanvangstijd is zoals gebruikelijk: 19.30 uur.

Foto's slotavond seizoen 2008 - 2009
Ter afsluiting van het seizoen 2008-2009 was er ook dit jaar weer een leuke slotavond bedacht om het seizoen goed af te sluiten. Er werd gestart met een koud buffet waarnaar er een aantal oud Hollandse spelen gespeeld konden worden. Na dit alles vond de uitreiking plaats van de prijzen behorend bij de verschillende competities die in het seizoen 2008 - 2009 zijn gespeeld. De verschillende winnaars zijn te vinden onder de button clubcompetitie. Er zijn ook een aantal foto's genomen welke terug te vinden zijn door op de onderstaande link te klikken.
Bekijk hier de foto's van de slotavond