Zeeland Webring


Heb je een eigen site of weblog?

Woon je in Zeeland?

Deze pagina gaat over de Webring, wil je alleen een linkje toevoegen, ga dan naar:

- Zeeland Eigenstart
- Linkdump

Op Beide pagina's kun je gratis je site toevoegen.Lees hieronder verder hoe je jouw site kunt aanmelden voor de webring!NOTE!
Dit plaatje is slechts een voorbeeld hoe het er uit komt te zien, alleen dit plaatje op je site zetten werkt niet!
De volledige code vind je onderin bij je gegevens als je op de webringsite bent ingelogd.
Na het plaatsen van de code verschijnt zo'n zelfde plaatje, maar dan met div. functies (dmv een script)
Het werkt dus alleen als dát duidelijk op je site staat.

BELANGRIJK!
Om mee te doen moet het mogelijk zijn om op jouw site een javascriptcode toe te voegen!
Bij sites die gemaakt worden met een webbuilder, zoals o.a. bij Lycos en Zeelandnet communities, kan het toevoegen van de code de opbouw van de site totaal veranderen!
Zet de webringcode dus niet op zo'n site als je niet precies weet of het kan en hoe het werkt!

 

 

Wat houdt het in?

Wat is een webring?
Een webring is een verzameling websites die meestal iets gemeen hebben, in dit geval dus dat we allemaal in Zeeland wonen.
Het leuke van de ring is dat je door een klein stukje code op je site te plaatsen, je van de ene site binnen de ring naar de andere kunt hupsen. Het plaatje hierboven is maar een voorbeeld, bij het echte plaatje kun je door prev. en next 'huppen' van site naar site, random sitehupsen doe je door '?' aan te klikken, 'join' als je jouw site wilt toevoegen aan de ring en 'ring' is uiteraard de site van de ring zelf. Daar kun je alle deelnemende sites zien en stats enz.

Hoe doe je mee?
Klik op bovenstaand plaatje en vervolgens op 'website toevoegen' en de rest wijst zich denk ik vanzelf, je gaat dan je site toevoegen aan de ring. Zodra je je log hebt toegevoegd aan de Zeeland Ring, plaats je de code op je log, die ziet er hetzelfde uit als bovenstaand plaatje.
De code kun je altijd terugvinden onderin je profiel op de site van de Zeeland Ring. Vervolgens wordt eerst je site gecheckt, o.a. of de code er goed opstaat en of de site voldoet (niet puur commercieel en geen ranzige dingen of porno), als alles ok is wordt je site opgenomen in de ring.
Tot zover de uitleg.

Vragen?
Stuur me dan een mailtje