Biografie:

Er was eens lang geleden dat Ronald bij de NPD werkte. Hij deed braaf iedere dag zijn ronde door Middelburg en bracht pakjes rond. Jules stond met een bak koffie in de winkel te kijken hoe Ronald met zweet op zijn smoel de pakjes binnenbracht.

Ze raakte aan de praat over muziek. Ronald vertelde over zijn rokerige rockersleven en wilde weer wat gaan doen. Hij miste de smachtige grouppies. Jules had eigenlijk ook wel oren naar om iets van de grond op te starten, immers hij wilde ook wel eens flink tekeer gaan.. Jules belde Vincent op en zo ging alles van start. Eerst met nog wat andere muzikanten maar die link werkte niet. Ronald ging zingen en bassen. Vincent op drums en Jules op gitaar. Het rocktrio was geboren.

Het eerste optreden werd gegeven in Cafe de 3 in Heinkenszand.

Daar begon het allemaal. Dol en gemotiveerd hebben ze daar het cafe platgespeeld. Ook werd Jesse aangenomen als roadie en voor de foto's.

Ronald wilde zich meer op de bas gaan toeleggen en wilde niet meer leadzang voor zijn rekening nemen. Er werd gezocht naar een zanger. Dit werd Gido, die deed wel eens mee als gast. Dit beviel erg goed en weldra was hij in ons midden.

De nieuwe sound van Backslash was geboren. Ook werd het repetoire aangepast. Dit had gevolg dat wij en Vincent andere meningen kregen over de muziekkeuze.

De vacature werd ingevuld door Chris. Deze funky drummer bleek erg goed te passen in het concept.

Helaas heeft Gido de band verlaten wegens drukte in zijn werk en prive. Zijn plaats werd al enige tijd door Wilfred Plompen opgevuld. Deze zanger heeft een waanzinnig showelement en zal ook zich erg thuis voelen in Backslash !

De toekomst ? Veel spelen en feesten !

Create your own web pages in minutes...
Create your own web pages in minutes...
Copyright 2004-2008 Rockband BACKSLASH group. All Rights Reserved.
HOME           LEDEN            AGENDA             MEDIA
Hier vind je de leden
van de band en een
bio over de onze circus.