Katerfratsen

MOJITO

De Belevenissen van een "niet" je weet wel kater


Hola Amigos

Ik hoop, maar mijn thuisfront hoopt van niet, dat dit een hele hele lange pagina gaat worden. Net zo lang als van Farao mijn voorganger. We hebben heel veel dingen gemeen maar ik mag niet zoveel als dat hij mocht. Hij mocht alle poesjes van de club dekken die bij hem pasten. Dat heeft hem wel na een paar jaar zijn "nootjes" gekost. Van al dat gedoe werd hij knap onrustig en moest er teveel gesopt worden in huis. Voor mij hoeft er ( nog ) niet speciaal schoongemaakt worden en dat willen ze graag zo houden. Daarom mag er maar eens heel af en toe een poesje op bezoek komen en moet ik verder wachten op Farah.

In april is Femke bij mij op bezoek geweest, we waren allebei zo groen als gras, maar........... het is iets moois tussen ons geworden. Ik had meteen door wat er van mij verwacht werd en dat heb ik met plezier gedaan. Helaas is het met de geboorte van de kittens niet zo goed gegaan en kwam ze tot mijn genoegen mag ik zeggen, in juli weer bij me terug. Dat was weer dikke lol, maar nu ging het tijdens de zwangerschap mis. Zodoende kwam Femke in oktober weer op visite en zorgde ze weer voor een heerlijke afleiding tijdens mijn bestaan als kerverse vader. Op 19 december zijn er bij Femke, niet zonder slag of stoot, 5 kittens geboren. Alexander en Ramses twee sealpoint katers, Ahzara en Eva twee sealpoint poesjes en Guusje een chocolate point katertjes Dat wordt een hele gezellige kerst in Kesteren

Femke Jolie del ThyMar

Femke met haar 5 tal


O jee, O jee, O jee,

Op 12 juni was het hier de klapper van het jaar. Pardoes werd Farah, mijn aardsvijandin, die me een 8 maanden lang het leven heel zuur heeft gemaakt en niets van mij wilde weten zomaar in mijn buitenverblijf gezet. Dat is overigens ook van haar! Jawel aan een riempje met de baas erbij want iedereen was bang dat ze me zou verslinden. Maar................. niets van dat alles bleek waar, ze was helemaal in "the mood" en wilde alleen maar bij me zijn. Eerst had ik het er niet op zitten maar onze hormoontjes waren te sterk, het moest ervan komen. Sindsdien is mijn leventje een stuk paradijselijker geworden. Ik kan nu heerlijk vrij door het hele huis. Op 18 augustus werd onze moeite beloond met 6 kittens, Nozem en Norman twee sealpoint katertjes, Nacho en Don Gallito twee chocolatepoint katertjes, Nikki een chocolatepoint poesje en Nyla een sealpoint poesje. Ik heb me intensief tot 28 november met de opvoeding van onze kroost bezig gehouden. Farah vond dit heel fijn en ik heb vreselijk veel lol gehad.

Farah del ThyMar

Mojito's eerste nakomelingen


Brrrr,Brrrrrr, 17 december 2010

Sneeuw , winterse buien, hartstikke koud en vriezen dat het kraakt. Uit Middelburg kwam aangereden een schattig, lief poesje. Heel lief en stilletjes. Niemand wist of wij wat gedaan hadden. Daar moesten ze lang op wachten voordat ze iets wisten, maar 21 februari was het zo ver en is Lily in recordtempo bevallen van 4 kittens. Pebbles een sealpoint katertje, Pepper en Phiala twee chocolatepoint poesjes en pearl een sealpoint poesje .

Lily van Cinshi

Lily en haar viertal


Pfff, Pffff, 10 mei 2011

Wat een weertje, ik zit hele dagen heerlijk in de zon in mijn buitenresidentie. Farah was wat onrustig en wilde veel aandacht, nou ik heb mijn best gedaan en ze is weer eventjes stil vorlopig. Op 16 juli hebben wij saampjes op de bank zonder iemand erbij 4 kittens gekregen, Siryo, Sammy, Smokey en Shilla en dat ging perfect. O zo.

Faartje

Ons viertal


Zondag 29 juli 2012

Een mooi, lief bluepoint poesje uit Amsterdam van Cattery Zawi kwam op bezoek. Ze wordt "zusje"genoemd. Het was meteen dikke mik en ze was helemaal verliefd. Het is allemaal met haar voorspoedig verlopen en 27 september is ze bevallen van een sealpoint vierling.

Amber Kahurangi

Zusje''s Viertal


Donderdag 11 oktober 2012

Geheel onverwachts bezoek gekregen van een mooi sealpointpoesje. Het kwam haar niet bekend voor maar ze is in hetzelfde tuinhuisje gefabriceerd door Farao en Luna. In elk geval ze kwam helemaal uit Den Haag van Cattery Via-Vai en ze was snel op haar gemak. Silva heet ze en ze had ervaring, dat scheelt voor mij ook een stuk. Op 12 december is Silva probleemloos bevallen van 3 katertjes en 2 poesjes. Mooi Kerstgeschenkje.

Silva Hatika Luta

Silva's vijftal


Januari 2013

Brrrrr, het is behoorlijk koud. Lag lekker te luieren in huis, wordt het in een keer nogal druk rondom mijn persoontje. Lily is weer op bezoek gekomen, een heel lief zachtaaedig poesje. Zij had het ook koud, dus we hebben lekker bij elkaar gelegen. 15 maart konden we onze resultaten bekend maken. 4 kittens bij Cattery Ninuan.

Lily van Cinshi

Lily, super gelukkig


Januari 2013

Ik ben erg in trek blijkbaar, ze zijn nu ook uit België gekomen met La-Wan. Dat was niet een, twee,drie gedaan. Ik was daarna dan ook erg moe, maar.... het is me gelukt. We zijn nog vriendjes geworden en 23 maart is ze bevallen van 5 kittens in Cattery Liry-Tom.

Pieng Kem La-Wan

La-Wan, super tevreden


Februari 2013

Brr kouder dan koud. Manou is gekomen. Ze was al eens bij ons geweest en ze herkende mijn residentie, we zijn dus snel vriendjes geworden, dat ging de vorige keer wat moeizamer. 5 april is ze bevallen van een viertal in Cattery Babbelix.

Manou Zawi

4 tal van Manou


Februari 2013

Het is nog steeds fris maar overdag af en toe een zonnetje. Elsie is van vlakbij uit Middelburg gekomen. Niks geen probleem, ze vond alles interessant en herkende mijn residentie. Met het mooie voorjaarszonnetjes kon ze ook nog op de gevoelige plaat. 21 april is ons viertal geboren, helaas is de volgende dag een van haar kittens overleden, Abeltje, daar hadden ze veel verdriet van bij de Fam Jobse maar Elsie had het gelukkig niet door.

Maew Elsie Sie Faa Taa

4 tal van Elsie


Mei 2014

Bij mijn vriend Bommel heeft er ook een happening plaatsgevonden. Naar ik me heb laten vertellen heeft hij daar alle tijd voor genomen. Dat is beloond, 26 mei heeft Nala Kahurangi van Cattery van Siaparus 7 kittens moeiteloos op de wereld gezet.

Bommelemans

7 tal van Nala


Mei 2014

Ondertussen heb ik ook niet stil gezeten en is er bij mij ook een pittige dame op bezoek geweest. Het was eerst even uitkijken geblazen maar in middels mag ik bouwen op mijn ervaring en jawel ook Yilla ging om. Ze is een mooie krachtige grote chocolate point poes. Yilla van Cattery Vittsjö's heeft 28 mei ook moeiteloos 6 kittens gekregen, waarvan eentje helaas niet is blijven leven.

Vittsjö's Yilla Sonata

Yilla's 5 tal


Januari 2016

In september 2015 was het eindelijk weer zover, werk aan de winkel, mijn chippie was aardig uitgewerkt en in afwachting van Roosje haar bereidheid mochten er ondertussen andere vrouwtjes komen. In september kwam Indie, officieel Berit Wat Arun, een mooie selpointpoes en we konden het snel met elkaar vinden. Nog mooi weer buiten dus dat was een paar daagjes genieten. Haar bezoekje is succesvol geweest want 16 november is ze van 5 sealpointkittens bevallen in Cattery Sangat Manis.

Berit Wat Arun

Indie en Mojito


In november, toen het al wat kouder was en Roosje nog steeds liep te spelen was ik blij dat er een poesje uit Amersfoort kwam. Bo van de Rode Zonnehoed was haar naam. Ze dachten thuis nog dat wordt niks maar we hebben er snel werk van gemaakt en het was heel gezellig. Toen ze opgehaald werd hebben we heel veel kattensnoepjes gekregen en daar eten we nu nog van. Op Nieuwjaarsochtend heeft zij 4 kittens gekregen, die ze samen verzorgd met haar grote vriend Elmo. Ik begrijp dat. 3 sealpointjes en 1 chocolatepointje.

Bo van de Rode Zonnehoed

Bo en Elmo en kittens


Bo was nog niet weg of daar kwam Angel van de Rode Zonnehoed, een mooi bluepointje net als Roosje. Tjonge jonge, dat was doorwerken maar we hebben vette lol gehad. We zijn dikke maatjes geworden in ons verwarmde huisje. Angel beviel op 8 januari van 3 kittens waarvan helaas alleen 1 katertje het overleefd heeft. Maar wat wij hier thuis ervan begrijpen is dat hij telt voor 3, een echt rakkertje.Hij mag bij zijn moeder en tante blijven wonen, de bofkont.

Angel van de Rode Zonnehoed

Boefje Sumalee


2016

Tja en toen was het wachten en wachten op mijn Roosje, minstens elk uur ging ik checken of ze toevallig nog niet zo ver was, tot ze helemaal gek van me werden hier in huis. In december heb ik mijn chippie weer gekregen en duurt het weer een klein jaartje voor ik weer in shape ben. En Roos?????, die is gewoon eind januari krols geworden en ik weet echt niet wat ik daar mee aanmoest.


2017

Dat is een druk voorjaar voor mij geweest. Roosje heeft netjes een jaartje moeten wachten maar toen was het dan toch zover, zo relaxed, alles in huis, ik hoefde er niet voor naar buiten. Op 11 april hebben wij hier thuis 4 kittens gekregen. De bevalling was zwaar en ik heb volop mee moeten werken met kittens likken, navelstrengen doorbijten en Roosje wassen. Maar een voldaan gevoel. Yulia, een grote poes, de grootste die ik tot nu toe gezien had is ook in het voorjaar geweest. Was eeen makkie, ze vond alles best. Op 1 mei beviel ze van 5 kittens. En niet lang na Yulia kwam ook Indie weer, we kenden elkaar nog van 2015, dat schept een band. Ze beviel op 10 mei van 3 kittens. Daarna was de lol over en kreeg ik weer een chip. Kon ik me helmaal aan het vaderschap wijden


2019

Tot medio 2018 ben ik een jaartje in retraite geweest tot bij Roosje de hormoontjes gingen opspelen. Ze beviel, o zo zwaar op 29 januari van 4 kittens waarvan er maar twee overbleven, een stel leuke meiden.


2020

In het voorjaar mocht ik weer los gaan en ik heb het druk gehad. Presenteerde zich eerst mijn eigen Roos, we hebben twee mooie kittens gekregen en met het grootste gemak, ik was erbij en heb mijn Roos helemaal schoongemaakt na het karweitje. Ginny, een mooie tabbypoint is ook geweest , dat ging heel goed we kregen 5 kittens op 11 juli. Een weekje na Ginny kregen we buitenlands bezoek uit Duitsland. Pretty Girl maar voor intimi Kitty. Ze kreeg 3 kittens waarvan er maar eentje bleef leven daarom kwam ze weer terug en is ze 21 november bevallen van 4 kittens. Een poes met een hele mooie naam Briannah moest ook twee keer komen, o wat was ze schuw, ze zat verstijfd in mijn residentie en waar ieder op gehoopt had maar dacht dat het me niet zou lukken is toch gelukt. Suzu, haar roepnaam, is op 23 october bevallen van 4 kittens. Mijn chip zit er nog steeds in en ik hou me lekker koest in huis. Tis koud buiten en iedereen zit in de lock down. Ondertussen is Roos weer krols geweest en heb ik mijn echtelijke plichten vervuld, dat mocht na 2 kittens zo kan straks mijn chip er weer in en dan zal het zeker een hele poos rustig worden hier. Eind november is hier nog aangenaam gezelschap geweest, Joy, we hadden het goed samen en mijn residentie was goed verwarmd

Terug naar de index.