DE OPWELLING

vakantie bungalow

— INFO —

De Opwelling, voor een relaxte vakantie!

“De Opwelling” is een geheel vrijstaande bungalow op het op een zuidhelling aangelegde park “Europa Feriëndorf” te Husen. Het park kent een kleine vijftig stenen bungalows, is autovrij en ruim van opzet. Het dorpje Husen maakt onderdeel uit van de gemeente Lichtenau en ligt in het Altenauthal welk uitmaakt van het Eggegebergte, omsloten door het Sauerland en het Teutoburgerwald. In de steden Paderborn, Lippstadt, Detmold en Lemgo vind u veel aan cultuur en kunt u winkelen naar hartenlust.

 

Enige jaren geleden is de huidige bungalow ontstaan door middel van de samenvoeging van twee oorspronkelijke vakantiewoningen. Zowel inpandig als aan de buitenzijde is alles toen grondig vernieuwd en staat de bungalow geheel vrij met alle privacy rondom. Het geheel is ruim van opzet, luxe en zeer compleet ingericht, echter zonder gezellige karakter te verliezen. De woning is het beste voor vier, doch voor maximaal zes personen ingericht!

Het “Europa Feriëndorf” is een rustig vakantiepark waarin zo’n vijftigtal stenen bungalows zijn opgenomen. De bungalows liggen met vrij uitzicht op de zuidhelling van de Vobbenberg, op een hoogte van ± 300 meter. Door het geaccidenteerde terrein is het park wat minder toegankelijk voor een rolstoel. “De Opwelling” ligt op het eerste plateau vanaf de centrale parkeerplaats, wat veelal qua bereikbaarheid geen enkel probleem vormt. Het park wordt bewust autovrij gehouden, wat de rust en privacy verder ter goede komt.

 

Vanuit het Feriëndorf kunt u mooie wandelingen maken in bosrijke omgeving. Neem bijvoorbeeld de route langs een eeuwenoude weg (de Köningswege), naar het middeleeuwse klooster Dalheim, welke ook te bezichtigen is (museum voor klooster-cultuur). Als rustpuntje voor u de terugweg aanvaard kunt u een drankje gebruiken langs de route in het caférestaurant van het klooster. Ook kunt u mooie, duidelijke uitgezette wandelroute’s nemen in onder andere Blankenrode, Hebram-Wald, Holtheim ed.

— GALLERY —

Globaal overzicht

— CONTACT —

Locatie en contact

T - 0111-643498 of 078-6176521

M - 0628-708861 of 0628-659141

E - cdhaan@zeelandnet.nl

 

WE ZIJN HET HELE JAAR VOLGEBOEKT

 

De Opwelling

Carl en Betty de Haan

Feriëndorf 15

33165 Lichtenau-Husen