Midland  
Hoe dichter je bij Perth, hoe drukker, en erg leuk, soms heb je een stukje weg waar geen vluchtstrook is en ook geen voet/fietspad, dan is 't echt op hoop van zegen doorrammen tot het volgende veilige stuk.
Dankzij de lange afdaling vanuit de Darling Range kon ik dit stukje op topsnelheid doen.
Op een druk kruispunt heb ik ff een demonstratie nederlands fietsen gegeven, tegen het verkeer in, schuin oversteken, hardstikke veilig want alle Ozzies rijden met hun voet op de rem. Ze zijn zo bang dat ze je raken dat ze zelfs achter je blijven rijden als jij de berm ingaat om ze te laten passeren, en als ze je dan uiteindelijk inhalen gaan ze echt helemaal naar de andere weghelft waar ze blijven tot ze zeker 50 meter voorbij zijn.

In Midland, een voorstad van Perth heb ik de teller stilgezet op 6164 km, "iets" meer dan gepland, maar het rondje zuidwesten was zeker de moeite waard. M'n spullen ingepakt en een hele hoop weggegooid, een half uur geleden ingecheckt met precies de toegestane 28 kg bagage. Mijn bedoeling was oorspronkelijk om af en toe een kort e- mailtje te sturen, dat is enigszins uit de hand gelopen maar ik heb begrepen dat er zelfs mensen zijn geweest die al die onzin hebben gelezen.

Wat rest zijn herinneringen en de nog niet gemailde verhalen, de kikker in de WC van Sandfire die het uitzicht van z'n leven had toen ik nodig moest, de 87 jaar oude Sun Pictures openluchtbioscoop waar af en toe de film opgeluisterd wordt met een landend vliegtuig op Broome Airport, en ga zo maar door.
 
Klik hier voor het fotoboek
Midland.
Klik hier voor het fotoboek
Midland.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail