Augusta  
In de afgelopen paar dagen heb ik meer fietsers gezien dan in de voorgaande 2 maanden, mensen op weg naar het strand, wielrenners in strakke outfit, en Tanja en Andy.
Tanja wil van Perth naar Sydney fietsen en Andy wil helemaal rondom Oz, erg heftig, zeker vanwege het stuk door de Nullarbor, een boomloze vlakte van zo'n 1500 km over een kaarsrechte weg (en de weersverwachting is wind tegen, good luck guys !).

Met nieuwe harde banden heb ik de afgelopen twee dagen door het prachtige Leeuwin-Naturaliste N.P. gefietst, lekkere klimmetjes en een onstuimige kust afgewisseld met wijngaarden, deed me af en toe denken aan het franse deel van de LF1 Noordzeeroute die ik afgelopen zomer in 4 weekenden heb gedaan, al zie je in Frankrijk verrekte weinig papegaaien met je meevliegen.

Na 5265 km heb ik Cape Leeuwin bereikt, het meest zuidwestelijke punt van Australië, vanaf hier gaat 't nog een paar dagen naar het oosten en dan.. richting Perth International Airport.
O ja, de weergoden zijn zo vriendelijk geweest om speciaal voor mij de windrichting van zuidwest naar zuidoost te veranderen dus dat wordt weer lekker rammen.

See ya, Karel
 
Klik hier voor het fotoboek
Cape Naturaliste.
Klik hier voor het fotoboek
Cape Leeuwin.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail