Augusta  
15/01/2002

G'day all,
In het wereldje van rondfietsende en wandelende idioten heb je van die verhalen die telkens opnieuw opduiken, zoals bijvoorbeeld in het pikkedonker een kampeerplek zoeken en de volgende ochtend wakker worden midden op het marktplein van een dorpje.
In dat rijtje past prima wat mij overkwam in Dandaragan. In een poging om toeristen te trekken hebben ze in dat dorpje een hoekje van het park gereserveerd voor campers en caravans, douche en toilethokjes erbij, keurig gedaan. Op het aangrenzende grasveld mijn tentje opgezet en prima geslapen, wekker op 6 uur gezet, tijdens het wakker worden vielen er opeens grote druppels uit de lucht, wat bleek: in het gazon zaten sproeiers verstopt die om stipt 6 uur begonnen te spuiten. Goed, snel m'n boeltje opgepakt en 5 meter verder gaan zitten, enfin 5 minuten later bleken daar ook sproeiers te zitten, en weer 5 meter verder en 5 minuten later... je raadt het al, moet een erg komisch gezicht geweest zijn.

Vanaf Dandaragan weer erg lekker klimmend en dalend naar de kust gefietst, richting het plaatsje Yanchep, net boven Perth. Yanchep bleek een verschrikkelijk villadorp te zijn, geen winkels, geen camping en heel veel argwanende blikken wat voor zwerver daar nou weer voorbij kwam. Ik heb dus maar weer 'ns lekker illegaal gekampeerd in het iets verderop gelegen Neerabup N.P., geen vuur dus lekkere boterhammen met pepperoni gemaakt als avondmaal, een wereldplek en dat op minder dan 5 kilometer van de grootste stad in een straal van 3000 km.
 
Klik hier voor het fotoboek
OPSTAAN !!!
Klik hier voor het fotoboek
NAAR BED !!!
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail