Exmouth  
De gravelweg het park uit was de slechtste weg die ik tot nu toe gezien heb, 26 km alleen maar wasbord, stuiterend van links naar rechts met de enorme snelheid van zo'n 9 km per uur, ik hou van een lekker moppie afzien maar dit stuk was echt erg (wel een goede excuus om elke 5 km te stoppen voor het maken van een foto, want het landschap verveelt geen seconde).

Om het verhaal compleet te maken, halverwege dit fijne stuk gebeurde waar ik al vanaf Wyndham op zat te wachten, de dissel van de aanhanger brak af. Gelukkig was ik hierop voorbereid dus met 2 slangeklemmen en een paar tentharingen de boel provisorisch gerepareerd en veilig de asfaltweg richting Tom Price gehaald.

Ik wilde vroeg in T.P. zijn omdat vanwege kerst de winkels vroeg zouden sluiten, dankzij de tegenslag van 's ochtends ging dit niet lukken en jawel: weer een lift. De bedoeling was 20 km, maar het werd dik 600 km en ik zit nu in Exmouth aan de rand van het Ningaloo Reef Marine Park.

M'n mate Clayton zocht een drinkmaatje voor 1ste kerstdag, nou ben ik altijd bereid iemand te helpen, dus samen met Clayton en KPN-er Dirk Jan ,op reis rond de wereld, "pissed as a lizard" geworden, hij bleef maar blikken bier tevoorschijn trekken (en dat vanaf half 10 in de ochtend, met alleen een zak chips als lunch).
 
Klik hier voor het fotoboek
Zo mooi kan afzien zijn !
Klik hier voor het fotoboek
Camping Emu, Exmouth.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail