Broome  
11/12/2001

How are ya' today ? Zoals ik al zei in m'n vorige e-mail, aboriginals kunnen een aardig moppie schreeuwen met een pilsje op, en dat kunnen ze heel lang volhouden heb ik gemerkt nadat ik die mail had verstuurd. Als je in het ritme zit om bij zonsopgang op te staan (tussen 4 en 5 dus), vind je het wel lekker om zo rond 8 uur 's avonds te gaan pitten, nou die avond ben ik pas tegen middernacht in slaap gevallen.

Volgende dag 18 km naar de Geiki Gorge gefietst, dit is een oud koraalrif waar de Fitzroy River een ravijn in heeft uitgesleten, doordat het peil van de rivier nogal hoog kan komen tijdens 'the Wet' is het onderste deel helemaal wit terwijl de bovenkant grijs/rood gekleurd is, geinig.

Op weg naar de Gorge nog even een dame d'r leven gered, haar Lexus terreinwagen wilde niet meer starten. Nou ben ik een meester in het vervangen van spaken maar op de fiets heb ik geen startkabels bij me.

Dus maar even op de weg gaan staan en een auto aangehouden die hulp heeft gehaald, volgens mij had die trut dat zelf ook kunnen doen maar zij vond het handiger om op 5 meter van de weg in d'r auto te gaan zitten janken,
typisch.
 
Klik hier voor het fotoboek
Geiki Gorge.
Klik hier voor het fotoboek
Geiki Gorge.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail