Halls Creek  
Ook heel bijzonder: halverwege Wyndham en Halls Creeks stoffig en dorstig aankomen bij het Turkey Creek roadhouse en wat zie je, jawel plastic dennentakken en kerstballen, en dat bij temperaturen tussen de 30 en 40 graden boven nul.

Goed, ik wilde onweer en ik heb m'n zin gehad, vanwege de helivlucht laat vertrokken uit Turkey Creek, 60 km gefietst naar m'n geplande kampeerplek bij de Ord River, prachtige wolkenlucht vanwege het opkomende onweer.

Om 4 uur 's middags m'n kamp opgezet en vroeg gegeten, klaar om bij het losbarsten van de regen in de tent te duiken.

Om 6 uur, bij zonsondergang, de eerste regen en tussen half 8 en half 9: Klets, Boem, Knetter, met samengeknepen billen en de rits op een kiertje, wat een spektakel, Wagners Götterdämmerung samen met Metallica's One met het volume op 10 in Dolby Surround, in de woorden van Phil Lynott : "LikeThunder and Lightning, G*dd*mn it's so exciting".

Bij m'n afscheid bij Abbink heb ik gezegd dat ik waarschijnlijk 20 kleuren stront zou sch**en, nou het waren er geen 20 maar het scheelde niet veel, maar wat verschrikkelijk gaaf. Jammer dat ik m'n tentje de verkeerde kant op had staan zodat ik geen foto's heb kunnen maken (2 seconden buiten en ik denk dat ik m'n camera weg had kunnen gooien).
 
Klik hier voor het fotoboek
Turkey Creek Roadhouse.
Klik hier voor het fotoboek
Vakantieman !!!!!
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail