Kununurra  
Laat in de middag vertrokken met m'n aanhanger volgeladen met water en voedsel voor 5 dagen, voor het eerst in het donker gefietst, lekker koel, jammer dat die paar tegenliggers niet doorhebben dat ff dimmen wel zo prettig is, spektaculair is het wel een roadtrain met volledige verlichting die voorbij komt denderen.Om het helemaal af te maken de hele rit een schitterend onweer recht voor me, 2 minuten voor ik bij de picknickplek was waar ik wilde overnachten barstte de bui echt los, nog nooit zo snel kamp gemaakt, bivakzak uitrollen, zeiltje over de aanhanger, kleren uit en in de zak.

Dinsdag weer droog, leuk ritje, natuurlijk weer een spaak vervangen, op het moment dat ik stuk zat reed ik het schitterende Gregory National Park binnen en meteen ben je weer het ventje. Bij het Victoria River Roadhouse, het eerste teken van beschaving in 190 km, mezelf beloond met een biertje.

Woensdag op weg naar Timber Creek, een plaatsje van zo'n 50 inwoners, voor het eerst een andere fietstoerist gezien, nederlander uiteraard. De arme jongen zat helemaal stuk, klapband na klapband en 250 km van de dichtstbijzijnde fietsenmaker, kon 'm helaas niet helpen vanwege mijn andere maat banden. Doorgefietst met een erg lekker gevoel dat het vermogen dat ik in m'n uitrusting heb gestoken niet voor niets is geweest.
 
Klik hier voor het fotoboek
Roadtrain.
Klik hier voor het fotoboek
Victoria River Roadhouse.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail