Kununurra  
25/11/2001

G'day all, weer een weekje voorbij, en wat een week ! Vrijdag met een gebroken spaak in Katherine aangekomen, wilde ik Zaterdag repareren maar miste het juiste gereedschap (een handvat met daar aanvast een stuk ketting, ik denk dat ik op Schiphol meteen in de boeien zou zijn geslagen). Goed de plaatselijke fietsenmaker had besloten om maar 'ns een vrije zaterdagmiddag op te nemen, dus maar 'n weekendje rust ingelast (best lekker).

Zondag dus wel de race voor zonne-energie aangedreven wagens gezien, jammer genoeg niet het nederlandse team, wel een hoop zenuwachtige japanners en een zwitsers team van 2 fietsers die echt knetterhard voorbijkwamen met een stuk of 10 volgauto's.
Stukkie langs de Katherine River gebanjerd, onder het toeziend oog van 3 Aboriginaljongetjes op m'n bek gegaan in de natte klei. Om m'n image een beetje op te krikken heb ik de boys laten zien dat ik ook heel goed in een boom kan klimmen en van daaruit in het water springen, je voelt je meteen 25 jaar jonger.(en hardstikke veilig want krokodillen pakken altijd de kleinste van het stel).

Maandag m'n spaak vervangen, afscheid genomen van m'n mates op de camping, rondreizende gescheiden/vrijgezelle kerels van in de 50 die van baantje naar baantje trekken met een ouwe caravan en een nog ouwere wagen. Grote verhalen, "Ya know buddy I was ridin' me Harley Davidson down the Bronx when this big mothafucka' of a nigger pointed his gun at me enz,enz,..", en een hart van goud.
 
Klik hier voor het fotoboek
World Solar Challenge.
Klik hier voor het fotoboek
Katherine.
  © Karel van Ouwendorp  
Home Volgende Vorige Info, Kaart Fotoboek Mail