mooier zijn er niet.....

Informatie

Telefoon: 0113-373428

Fax: 0113-370274

E-mail: chihuahua@zeelandnet.nl

 

 

 

Luna was onze eerste Chihuahua. Kun je je voorstellen dat onze eerste hond in het verleden een New Foundlander was? Maar ja, dat is al weer jaaaaren geleden.  Soms denken wij nog wel eens aan die grote lobbes die zoveel kattenkwaad uithaalde.

Maar onderschat de Chihuahua niet. In ieder geval niet de Chihuahua’s die wij hebben. Soms ook wel klein venijn, want vooral Luna “heeft iets” met mannen. Dat had zij al toen zij als pup bij ons thuis kwam. Het is een echt “mamma” hondje en kom niet aan haar “mamma” want dan komt zij aan jou! Een aardig voorbeeld is toen in 2008 de fysiotherapeut aan huis kwam en het been van haar onderzocht en behandelde. Al waakzaam schuifelde zij rond de stoelen tot het moment dat de therapeut het been van “haar  mamma” pakte. Toen was het prijs en schoot zij uit haar slof. Zij wilde “haar mamma” verdedigen want die werd zomaar vastgepakt door een—in haar ogen—onbetrouwbaar heerschap!

Onze Missy is een korthaar Chihuahua en wij hebben haar uit Spanje geïmporteerd.  In september 2007 hebben wij haar van Schiphol gehaald  waar zij door het  personeel van de cargo afdeling flink werd vertroeteld.  Het is een echte lieverd maar ook bijzonder fel als een ander bijvoorbeeld ook trek heeft in het kluifje waar zij nu net mee bezig is.

 

Chihuahua’s in Zeeland

Onze LUNA

Geboren op  17 november 2004

NHSB: 2533838

Onze MISSY

Geboren op  17 april 2007

NHSB: 2762026

Geïmporteerd  uit Spanje in september 2007