Sponsor Dchuisvesting VoBo Tussenstanden
92nd Tour de France from July 2nd to 24th 2005
  Editorial door Jeroen Hofman zelf!  
© A.S.O. San Diego, 24 juni 2005

Beste VoBoër,

Vol trots toon ik hier (links) mijn prijswinnende kroketten. Helaas werd ik tweede in deze krokettenrace, net als vorig jaar in de VoBo Tour de Force editie. Onze wisselbokaal met de titel 'Beter 1 Wiel dan Geen Wiel' is nog steeds in handen van ons aller Harrie Hofman... maar voor hoe lang...

Bij deze wil ik u hartelijk uitnodigen om deel te nemen aan de 2005 editie van de VoBo Tour de Force. Het secretariaat en de voorzitter hebben besloten om het dit jaar over een andere boeg te gooien. Niet geheel onbekend, maar wel een stuk praktischer in verband met een fenomeen genaamd 'tijdsverschil'.

Als het een beetje meezit dan vindt u rechtsboven een link met de titel: 'VoBo tussenstanden.' Daar komen in de nabije toekomst de tussenstanden op te staan, maar vooralsnog staat hier een plaatje, met de uitleg over het deelnameformulier.

Het deelnameformulier is op te vragen op het nu volgende e-mailadres: jhofman(AT)burnham.org (vervang dat '(AT)' door een apestaartje).

Voor deelname dient u dit formulier, helder en duidelijk ingevuld terug te zenden voor zaterdag juli 2005 a.s. 12 uur NEDERLANDSE tijd (graag naar hetzelfde e-mailadres!)

Gouden Wissel 2005
Meedenkende VoBo-leden hebben enkele suggesties ingediend; hartelijk dank daarvoor. Twee hiervan zijn opgenomen in de VoBo editie van dit jaar. De eerste is de zogenaamde Gouden Wissel 2005. Op beide RUSTDAGEN (R) mag u één renner uit uw tourploeg nemen en deze vervangen door een andere renner. Dit MAG en HOEFT dus niet. Een kundige wissel zou dus wel eens goud kunnen opleveren?!?!

De VoBoTourQuiz
Onder leiding van uw quizmeesteres Saskia Hofman, zal er dagelijks een Tour-Quiz-vraag verschijnen op de VoBo site. Gewoon om uw kennis rondom de wielrennerij wat op te vijzelen. Het gaat hier om multiple choice vraag met drie antwoorden. Slechts één van die antwoorden is de juiste. Antwoorden op de quiz-vraag kunt u eveneens zenden aan jhofman(AT)burnham.org. Het gaat hier na 25 Quiz-Vragen uiteindelijk om een eervolle vermelding in de VoBoTourQuiz stand.

Woord van Dank
Mijn dankwoord gaat bij deze van harte uit naar mijn trouwe hoofdsponsor (zie link), het VoBo secretariaat te Vlissingen en mijn webmeester E-mile.

Vragen, suggesties en opmerkingen, zijn van harte welkom! (het e-mailadres zal inmiddels bekend zijn)

Jeroen Hofman
YSA Ossard Latgé ; RC 69 B 13 - Photo : FURAX, J. Péré