Home

Appartement

Omgeving

Tarievenlijst

Bezetting

Reserveren

Routebeschrijving

Contact

Hacienda del Alamo Penthouse Appartement*****

Welkom op green13.nl

 

Op een unieke locatie in Spanje ligt Hacienda del Alamo Golfresort. Hier bezit de familie Seijbel een luxe penthouse appartement***** dat kan dienen als ideale uitvalbasis voor een korte of lange (golf)vakantie.

 

Ons stijlvol ingericht appartement ligt bevindt zich in het Hacienda del  Alamo Golfresort. Het appartement bevindt zich op een steenworp afstand van de onlangs aangelegde 18-holes Jack Nicklaus golfbaan. Vanuit het appartement heeft u zicht op hole 13

 

Het Hacienda del Alamo Golfresort is een zeer compleet resort. In het towncenter vindt men een supermarkt, een zeer gezellige Engelse pub en een tijdelijk clubhuis met kleedaccomadatie. Tevens beschikt het resort over een eigen fitnessruimte, enkele zwembaden en enkele speeltuinen. Op het resort heeft U beschikking over een eigenparkeerplaats.

 

Het resort is gelegen aan de Spaanse Costa Calida gelegen in de provincie Murcia. Ook voor een bezoek aan het strand (12 km) of de stad Murcia (40 km) bent u hier op het goede adres

 

Kortom een ideale uitvalsbasis voor een korte of lange vakantie in prachtig Spanje. Aan de rechterzijde navigeert u naar de tarievenlijst en bezetting.

 

Hopelijk kunnen wij u binnenkort verwelkomen als gast in ons luxe appartement.

 

Groet,

 

Familie Seijbel

Welkom op :
green13.nl!

Copyright © green13.nl

Ferienhäuser von Privat - weltweit
Spain holiday