Routebeschrijving naar Rens Musters

Vanuit Midden-Zeeland:
Neem de A58 richting Bergen op Zoom/Roosendaal Neem bij Roosendaal bij knooppunt De Stok de A17 richting Dordrecht/Rotterdam Neem bij Moerdijk bij knooppunt Klaverpolder de A16 richting Dordrecht/ Rotterdam Neem op de A16 de eerste afslag (20) na de Moerdijkbrug richting N3/Papendrecht/Gorinchem, let op je snelheid ! Neem op de N3 de afslag A15 richting Gorinchem/Nijmegen

Neem op de A15 afslag 33 Tiel/Maurik Ga na de afslag naar rechts; je rijdt nu Tiel binnen. Ga bij de stoplichten rechtdoor tot je bij een rotonde komt. Neem op de rotonde de tweede afslag (2/3 rond) Vervolgens rijd je een klein stukje rechtdoor tot een bocht, in de bocht ga je naar rechts (30 km bord) Dan rijd je rechtdoor totdat je aan de rechterkant de Konmar ziet, moet je eerst voorbij rijden en dan kun je daar parkeren. De Nachtegaallaan ligt rechts schuin tegenover het parkeerterrein van de Konmar.

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen:
Als je via de Westerscheldetunnel rijdt, rij dan naar de A58 en volg de bovenstaande route. Als je via Antwerpen rijdt ga dan richting Breda, na de grensovergang bij Hazeldonk volg dan de volgende route: Neem op de A16 bij knooppunt Galder de A58 richting Tilburg/Eindhoven Neem op de A58 bij Knooppunt St. Annabosch de A27 richting Utrecht Neem op de A27 bij Knooppunt Gorinchem (tweede afslag na Merwede-brug) de A15 Tiel /Nijmegen Volg vervolgens de bovenstaande routebeschrijving.


Bijkomende opmerking:
Als je 15 januari komt,
neem dan aub zelf een stoel mee!!