Huiswerkopdracht week 1 AdV
Hallo allemaal, ik zat in het begin vreselijk te klooien, snapte er geen kauwgombal van en heb daarom eerst naar jullie pagina's gekeken en oh wat is het prachtig allemaal. Ooievaars en zwerfkatjes en het verhaal over de Nissan (ik rijd in een oude Sunny van 13 jaar oud) vond ik hilarisch. Toen kreeg ik pas echt energie om aan de slag te gaan, waarvoor dank. Wat is dit grappig om te doen zeg. Had ik het maar eerder gedaan.
Ik ben al een tijdje lid van de werkgroep Amnesty International Walcheren en heb mezelf beloofd "iets op het internet te doen". Ik begin dus met wat jatwerk van de website van Amnesty International Nederland want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, voilà een gekopieerd plaatje:


Tekst op het spandoek bij een protest op de plek van een nieuw watersportcomplex. Foto: EMPICS
KOM DIRECT IN ACTIE VOOR DE
MENSENRECHTEN

China en de Olympische Spelen

Klik met de linker muisknop op het plaatje en je wordt doorgeschakeld naar de website van Amnesty International Nederland.
Allemaal actief voor Amnesty worden hoor: http://watpastbijmij.amnesty.nl/
Op 5 mei was het Bevrijdingsfestival in Vlissingen en daar hielden we een actie. Bezoekers werd verzocht plaats te nemen op een podium, zodat ik een foto van ze kon nemen. Die foto's kun je vinden op: http://www.mijnalbum.nl/Album=VJXM4FRF.
De foto's worden onder andere naar Chinese gewetensgevangenen gestuurd om ze een hart onder de riem te steken ("er wordt aan u gedacht en voor u gewerkt").

Overigens: wat een vervelende spellingcontrole zit er op dit programma. Hij wil van goede Nederlandse woorden foute Nederlandse woorden maken (muis knop los van elkaar bijvoorbeeld).


oefening 1.2 en 1.4 en oefening 1.5 t/m 9
Ga terug naar startpagina cursus (met de zeemeeuw): Startpagina cursus