Welkom bij Darts4You

Home

Geschiedenis

Over darten

Darters

Toernooien

Links

 

Spelers International Darts League bekend (22-03-2003)

Het deelnemersveld voor de in Den Haag (schaatscentrum de Uithof) te houden International Darts League (van 17 t/m 25 mei) is bekend. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere "Barney", Ted Hankey, Tony David, Mervyn King, Martin Adams en Vincent van der Voort. De organisatie heeft nog 3 wildcards te vergeven. Een van de darters die hiervoor in aanmerking komt is Co Stompé.


Geen Raymond en Co op de Springcup (16-03-2003)

Dit jaar is Oostenrijk gastland van de Springcup, het toernooi waar Europese landen van het vaste continent jaarlijks aan meedoen. Vorig jaar won zowel het Nederlands damesteam als het herenteam het toernooi. Dit jaar zullen Co Stompé en Raymond van Barneveld de grote afwezigen binnen het Nederlands herenteam zijn wegens verplichtingen elders. Maar ondanks hun afwezigheid weet Nederland toch een sterk herenteam richting Oostenrijk van 4 tot en met 6 april te sturen.


Open Zeeland is verplaatst (04-03-2003)

Het toernooi Open Zeeland, meetellend voor de NDF-ranking, is verplaatst van 18 mei naar 11 mei 2003. Reden voor de verplaatsing is het feit dat de International Darts League samenvalt met dit toernooi.

Het bestuur van ZDF heeft derhalve in samenspraak met het bestuur van de NDF gezocht naar een oplossing. Gezien de drukke agenda zowel nationaal en internationaal bleef alleen deze datum over. De locatie is ongewijzigd: Sporthal De Baskenburg, Pres. Rooseveltlaan 731, 4383 NS Vlissingen.

 

WDF Ranking Men

1. Martin Adams
2. Raymond van Barneveldt
3. Mervyn King
4. Ted Hankey
5. Peter Hunt
     
   
WDF Ranking Women

1. Trina Gulliver
2. Francisca Hoenselaar
3. Mieke De Boer
4. Karin Krappen
5. Jannette Jonathan
     
Darts-poll
Welke darter ziet u het liefst darten?
Raymond van Barneveld
Tony David
Mervyn King
Colin Monk
Ted Hankey
Anders...
   
   

Eerstvolgende toernooien

04-06 April   Spring Cup
11-13 April   Finland Open
02-04 Mei    Hungarian Open
17-18 Mei    Cyprus Open
15-18 Mei    Golden Harvest