Welkom bij 2 jaar Anime Dream. Het is nu alweer bijna 20 Juli, en 20 Juli 2002 was de dag dat Anime Dream het eerst online kwam. Vorig jaar had ik al een special gedaan, en ik wilde die traditie er graag inhouden. Vandaar is hier nu de 2-jaar Anime Dream special. Met alles wat er gebeurd is, gebeurd op dit moment, gaat gebeuren en natuurlijk zijn de bedankjes voor speciale personen er ook weer bij. Ik hoop dat jullie allemaal genieten, en op naar jaar 3!!!

Zoals de meesten wel weten, is Anime Dream begonnen met Mimi's Dream. Het was dus een fansite over Mimi Tachikawa. Al snel werd het Anime Dream. Dit was dus jaar 1. In jaar 2 is Anime Dream eigenlijk verder 'gegroeid'. Er werden meerdere Animes toegevoegd, en ook meer extra's. De site is flink ingekort, een soort van 'samengesmolten'. De site kreeg voor alle gedeeltes 1 layout en dat vind ik ook veel overzichtelijker. Voor volgend jaar wil ik doorgaan op deze manier: meer Animes toevoegen en meer extra's. De site zal dus wat groter worden. Of er verder nog drastische veranderingen komen weet ik nog niet, misschien dat er me opeens wel iets te binnenschiet^^.

Ok, de bedankjes! Ten eerste wil ik al mijn siblings bedanken, omdat ze mijn siblings zijn. Verder al mijn bezoekers en iedereen die ooit interesse heeft getoond in m'n site. Verder tnx to:

Ney
Webmisstress 9
Mijn ouders
Mijn huisdieren XD
Mijn friends!

Nja, dat was het weer. Weer 2 jaar voorbij. Mja, ik kan jullie fcourse niet laten gaan zonder een klein giftje!


Als je 'm leuk vind, gebruik 'm voor je site ofsow... Maar link wel terug en upload 'm naar je eigen server! Dat was t dan weer... Tot volgend jaar!

Serenity

Image credit goes to: We-Love-Anime