Aardappelkoekjes met knoflook en tijm
Bijgerecht voor 2 personen

Nodig:
3 middelgrote aardappelen - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel gedroogde tijm - ½ theelepel zout - ½ theelepel peper - 3 eetlepels zonnebloemolie

Bereiding:
Schil de aardappelen en rasp ze op de grove rasp. Even laten uitlekken. Meng de fijngeperste teentjes knoflook, de tijm, het zout en de peper met de geraspte aardappelen.
Verhit de olie op een hoog vuur in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Schep er 6 bergjes geraspte aardappel in en druk ze een beetje uit over de bodem van de pan. Leg het deksel half op de pan. Laat de aardappelkoekjes op een matig vuur aan beide kanten goudbruin en gaar worden (ca. 15 minuten). Keer ze niet te snel om.

Terug naar Vegetarische recepten
Terug naar Koken met Floor