Mihoen met garnalen en krabsticks

Voor 2 personen heeft u nodig:

250 gram champignons, in plakjes
100 gram peultjes, in stukjes van 2 cm
1 prei, in ringetjes
250 gram brocolli, in kleine roosjes
1 rode ui, in ringen
1 eetlepel sojasaus
150 gram mihoen
150 gram garnalen
150 gram krabsticks, gehalveerd
2 eetlepels olie
1 eetlepel sojasaus
peper

Bak de champignonschijfjes in een droge pan met anti-aanbaklaag op hoog vuur tot de champignons hun vocht hebben losgelaten en al het vocht is verdampt. Schep uit de pan en zet even apart. Kook de mihoen gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de groenten gedurende ca. 5 minuten. Voeg sojasaus en royaal peper toe, roer nog even om, leg het deksel op de pan en laat de groenten nog ca. 5 minuten zachtjes smoren. Voeg garnalen en krabsticks toe en laat die ca. 2 à 3 minuten meewarmen.
Schep de uitgelekte mihoen op een voorverwarmde schaal en schep daarop het groentenmengsel.

Terug naar Uit de keuken van Bistro Chez Joke

Terug naar Koken met Floor