Spaghettinestjes met basilicumsaus en gerookte zalm

Voor 2 personen heeft u nodig:

100 gram (groene) spaghetti
1 tomaat
1 teentje knoflook, geraspt
15 gram verse basilicum, gehakt
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel parmezaanse kaas
100 gram gerookte zalmsnippers
peper

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Ontvel de tomaat, verwijder het zaad en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de zalmsnippers in reepjes.
Maak van de knoflook, basilicum, olie en parmezaanse kaas met behulp van de staafmixer een gladde saus. Meng de saus door de afgegoten spaghetti.
Draai de helft van de spaghetti rond een vork en maak midden op een bord een nestje. Maak op een ander bord nog zo'n spaghettinestje. Verdeel de stukjes tomaat en zalm erover. Maal er wat peper overheen.

Terug naar Uit de keuken van Bistro Chez Joke

Terug naar Koken met Floor