21-06-2013 | Drie meldingen wateroverlast voor post Torenweg


Middelburg - De post Torenweg is vrijdagochtend rond 05.00 uur gealarmeerd voor een hulpverlening Opaal 3 in Middelburg.

De Ts 4533 was binnen enkele minuten bemenst en is onder prio 2 uitgerukt naar boven genoemd adres. Van de alarmcentrale kreeg men te horen dat er wateroverlast zou zijn in de woning. Ter plaatsen bleek dat inderdaad het geval. Met de waterstofzuiger en wat trekkers is het meeste water uit de woning verwijderd.

Bij het inmelden bij de alarmcentrale bleek er nog een melding van wateroverlast te zijn. Namelijk in de Zandkreekstraat 6b in Middelburg (zie foto) er zou wateroverlast zijn in de slaapkamer veroorzaak vanaf het platte dak. Ter plaatsen bleek het dak dus danig hoog te zijn dat de autoladder 4550 is opgeroepen. Nadat deze de verstopping op het dak had verholpen is met behulp van de waterstofzuiger het water uit de slaapkamer verwijdert. Na een klein uurtje was de klus geklaard.

Wederom bij het inmelden bij de alarmcentrale was er nog een melding van wateroverlast. Deze keer moest de TS 4533 naar de Grifioenstraat 5 in Middelburg. Ook daar is het water doormiddel van de waterstofzuiger en twee trekkers verwijderd.

Rond 07.30 was de TS weer terug opzijn post en uitruk gereed.

Tekst:
Foto:
 
René van Kleven.
Walcheren in beeld
 
<< Terug naar vorige pagina