01-01-2012  | 00.15 Post Torenweg blust vier brandjes op nieuwjaarsdag

 

MIDDELBURG - De post Torenweg heeft op nieuwjaarsdag vier brandjes geblust.

Om 00.15 uur gingen de piepers van de vrijwilligers van de post Torenweg de volgende melding was op de pieper te lezen "P2 4533 Vrijlandstraat Middelburg brand Roozenburglaan" Met deze melding in gedachten is de TS 4533 uitgerukt naar het brand adres. Ter plaatsen stonden een paar autobanden midden op de weg in brand. De autobanden zijn met één straal hogedruk geblust. Ook is het wegdek nog even aangeveegd.

Om ongeveer 00.45 uur is de TS 4533 opgeroepen door de alarmcentrale voor het blussen van een buitenbrandje in de Jacob Catsraat in Middelburg. Ter plaatsen stond er een hoopje afval in brand ook dit brandje is met één straal hogedruk geblust.

Om 01.10 uur was het wederom raak. De TS 4533moest twee hoopjes afval uitmaken in de Buitenhovelaan in Middelburg. Ook deze twee brandjes zijn met één straal hogedruk geblust.

En om 01.30 uur is het laatste brandje van de dag geblust. In de Kruitmolenlaan stond bouwmateriaal wat tegen een schuurtje was aan gezet in brand ook dit is wederom met één straal hoge druk geblust.

Voor de rest was het een rustige nieuwjaarsdag voor de post Torenweg

 

Tekst:
Foto's:
 
René van Kleven
Ricardo Kievit
 
<< Terug naar vorige pagina