26-09-2011 | 18.34 Post Torenweg krijgt twee meldingen achter elkaar

 

MIDDELBURG - Post Torenweg gealarmeerd voor automatisch brandalarm bij het Palet Johan Reigerbergstraat in Middelburg (foto 1) en achtereenvolgens een buitenbrand op het Erasmuspad eveneens in Middelburg foto 2).

Om 18.34 uur is de post Torenweg opgeroepen voor boven staande melding. Binnen enkele minuten was de TS 4533 bemenst en is onder prio 1 uitgerukt naar het Palet. Onder het aanrijden kreeg men van de centralist te horen dat er contact was geweest met het object en dat er niets aan de hand was. Omdat de TS 4533 toch al onderweg was is deze onder prio 2 door gereden om even polshoogte te nemen. Ter plaatse bleek dat de melding was veroorzaakt door stoomvorming in de keuken.

Er was dus inderdaad niets te doen voor de TS 4533 en kon weer terug naar de kazerne. Onder weg terug naar de kazerne kreeg de alarmcentrale een melding van een buitenbrandje op het Erasmuspad in Middelburg. De TS 4533 kon dus zo onder prio 2 doorrijden naar het buitenbrandje. Dit brandje is met één straal hogedruk en twee vuurzwepen geblust.

Na een klein uurtje was de TS 4533 gereed en terug op zijn post.

Voor meer foto's klik hier >>

Tekst:
Foto's:
 
René van Kleven
Ricardo kievit en Melvin Kievit
 
<< Terug naar vorige pagina