27-06-2011 | 03.21 Post Torenweg uitgerukt voor binnenbrand EMTE Vrijlandstraat


MIDDELBURG -
De post Torenweg is in de nacht van zondag op maandag gealarmeerd voor een binnenbrand bij de EMTE winkelcentrum Dauwendaele Vrijlandstraat in Middelburg.

Om 03.21 uur is de post Torenweg (4533) en de post Stromenweg (4550) gealarmeerd voor boven genoemde melding. Het volgende bericht was op de pieper te lezen "P1 4533 4550 Vrijlandstraat ** Middelburg binnenbrand EMTE Middelburg" Met deze melding in gedachten spoeden de vrijwilligers zich naar de post. Binnen enkele minuten was de TS 4533 bemenst en is onder prio 1 uitgerukt naar het object. Onder het aanrijden kon de centralist vertellen dat er rook was waargenomen uit het dak boven de EMTE.

Ter plaatsen aangekomen bleek het allemaal mee te vallen er stond een afvalcontainer naast het winkelcentrum in de brand. De container is met één straal hogedruk geblust. De inmiddels ook ter plaatsen gekomen AL 4550 heeft voor de zekerheid nog even een inspectie op het dak gedaan, maar daar was niets te zien. Het nader bericht was dan ook kleine brand.

Na een half uurtje was de TS 4533 weer terug op zijn post en uitruk gereed.

 

Tekst:
Foto's:
 
René van Kleven

 
<< Terug naar vorige pagina