12-12-2009 | 03:47 Zeer grote brand bij Bowlingcentrum de Kruitmolen

MIDDELBURG
- De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor het blussen van een zeer grote brand in bowlingcentrum de Kruitmolen.

Rond 03:45 uur werd de brand ontdekt in het bowlingcentrum. De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig van de post Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse. Omdat het om een flinke brand ging werd er opgeschaald naar middelbrand waarop het blusvoertuig van Arnemuiden ter plaatse werd gestuurd. Toen de eerste brandweervoertuigen ter plaatse kwamen bleek er een flinke brand aan de achterzijde van het pand te zijn. Al snel werd er opgeschaald naar grote brand waarop het blusvoertuig van Oost-Souburg, de verbindingswagen van Arnemuiden en de commandobak van de Stromenweg en een ambulance ter plaatse werden gestuurd. Omdat de brandweer moeilijk aan bluswater kon komen werd er opgeschaald naar zeer grote brand waarop het blusvoertuig van de Stromenweg, de watertankwagen van Oost-Souburg en het haakarmvoertuig van Goes met een slangenunit. Om de brand goed te kunnen blussen heeft de brandweer het dak van het pand moeten slopen. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.

Het bowlingcentrum werd twee jaar geleden ook al getroffen door een grote brand. Wanneer het bowlingcentrum weer open kan is nog niet bekend.  

Voor foto's van Rolf ,Ricardo, Kees of Mario klik de naam >>
Voor video Justin klik hier >>

Tekst:
Foto's:

Video:
 
Frans Bosscha
Rolf de Feijter, Ricardo Kievit, Mario Rentmeester en Kees Marijs
Justin Masius
 
<< Terug naar vorige pagina