06-03-2009 | 23:44 Grote schade na brandstichting NS station Middelburg


MIDDELBURG- Vrijdagavond is er grote schade ontstaan nadat onbekende een scooter in brand hadden gestoken bij het NS station in Middelburg. Rond 23:45 uur zag een man dat onder het afdak van de fietsenstalling een scooter in brand stond. Direct werd de brandweer gebeld en die werd zonder spoed ter plaatse gestuurd. Omdat de brand snel uitbreide en de benzinetank openscheurde ontstonden grote vlammen onder het afdakje.
 

Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben zij gelijk een straal hoge druk ingezet om de flinke brand te doven. De brand was snel geblust waarna de schade zichtbaar werd. Diverse ruiten van het afdakje en de verlichting van de fietsenstalling gingen door de brand kapot. Twee fietsen die naast de scooter stonden raakten ook beschadigd. De scooter moet als verloren worden beschouwd. De politie heeft de scooter en de twee fietsen meegenomen voor een sporenonderzoek. De schade loopt in de tienduizenden euro's.

De
politie is op zoek naar getuigen van deze brandstichting, zij kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844

Voor meer foto's klik hier >>

 

Tekst:
Foto's:
 
Frans Bosscha
Frans Bosscha
 
<< Terug naar vorige pagina