25-07-2008 | 17:49 Brandgerucht Bosschaartsweg in Middelburg
 

MIDDELBURG – De brandweer van Middelburg is vrijdagavond rond zes uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Bosschaartsweg ter hoogte van de Mc Donalds.

 

Gasten van het restaurant zagen rook uit de bosjes de parkeerplaats op komen waaien en hadden het personeel gewaarschuwd. Zij belden onmiddellijk 112 omdat de rook uit een transformatorhuisje kwam.

De OVD werd onder prioriteit één gevraagd om telefonisch contact op te nemen met de meldkamer over hoe te handelen. Na overleg werd besloten om de Ts 4533 onder prioriteit twee ter plaatse te laten komen.

De politie en de Delta Nuts waren snel ter plaatse en in overleg met de Delta heeft de politie de brandweer afgemeld omdat er sprake was van oververhitting maar nog geen brand.

De medewerkers van Delta hebben de stroom van het huisje gehaald. Een aggregaat en mobiele schakelkast zorgen voor stroom tot de defecte kast weer gemaakt is.

 

Een inzet van de Ts 4533 was dus niet meer noodzakelijk, de omgeving heeft voor zover bekend weinig tot geen hinder van het incident ondervonden.

 



 

Tekst:
Foto's:
 
Richard Labeur
Richard Labeur
 
<< Terug naar vorige pagina