04-05-2008 | 19:02 Lekkage bij keuken Zorgstroom in Middelburg
 

MIDDELBURG – De Stadsgewestelijke Brandweer  Vlissingen-Middelburg is zondagavond uitgerukt naar een brandmelding bij een bedrijf aan de Diodeweg op het industrieterrein Arnestein te Middelburg.

 

De Ts 4533 van de post Torenweg is mede met de Al 4550 van de Post Stromenweg rond vijf over zeven zondagavond gealarmeerd voor een brandmelding in de centrale keuken van een grote zorgleverancier. Met prioriteit één gingen beide voertuigen alsmede de OVD 4595 ter plaatse. Ook het beveiligingsbedrijf werd op de hoogte gesteld om met de sleutels van het pand ter plaatse te komen. Toen de Ts 4533 als eerste ter plaatse kwam is er door de verkenningsploeg een onderzoek ingesteld. Hieruit bleek al snel dat een technisch mankement de oorzaak van de melding was maar dat verdere actie van de brandweer niet noodzakelijk was. De politie die met meerdere eenheden ter plaatse was heeft hierop het pand overgedragen aan de beheerders van het bedrijf.

 

Na zo’n half uur na de melding kon de blusploeg van de Torenweg als laatste eenheid inrukken, en zich weer inzet gereed melden.

 

Voor meer foto's klik hier >>
 

Tekst:
Foto's:
 
Richard Labeur
Richard Labeur en E. Janse
 
<< Terug naar vorige pagina