07-04-2007 | 11:56  Torenweg assisteert politie bij kettingbotsing op Schroeweg Middelburg
 

MIDDELBURG – De blusploeg van de brandweer Middelburg-Zuid is zaterdag rond de middag opgepiept voor een wegdekreiniging na een kettingbotsing aan de Schroeweg te Middelburg.

 

‘P 2 4533 SCHROEWEG MIDDELBURG assistentie politie / WEGDEK REINIGEN’

 

Op deze melding rukte de Tas 4533 van de Torenweg na enkele minuten met een volle bezetting onder prioriteit twee uit naar de melding.

Even daarvoor waren drie personen auto’s achter op elkaar gereden, vlak voor de rotonde net voorbij het benzine station aldaar. Een ambulance, de politie en een berger waren ter plaatse en hadden het ongeval al afgehandeld, alleen door onder andere olielekkage was het wegdek verontreinigd en glad.

 

Met de wegdekreiniger op de eerste straal hoge druk is het besmeurde wegdek onder gespoten, en vervolgens schoongeveegd. Met de tweede straal hoge druk is de rijbaan schoongespoten. Ondertussen was er nog een surveillanceauto van de politie aanwezig die het verkeer dat over één rijbaan moest in goede bananen te leiden.

De beide banen zijn tijdelijk even afgesloten geweest waardoor er een kleine file ontstond Middelburg uit.

 

Over de oorzaak en de schade van het ongeval, en of er gewonden waren is verder nog weinig bekend. De brandweer was na zo’n half uurtje weer uitruk gereed op de post.

 

Voor meer foto's klik hier >>

 

Tekst:
Foto's:
 
Richard Labeur
Kees Marijs en Richard Labeur
 
<< Terug naar vorige pagina