21-10-2006 | 19:00 Post Torenweg organiseert afscheidfeest voor Theo Minheere


MIDDELBURG
- Op zaterdag 21 oktober was het dan zo ver, Theo neemt afscheid van de collega's van de post Torenweg.

Theo kwam op 1 juni 1978 in dienst van de Brandweer Middelburg, Post Nieuw & St Joosland. Het getuigschrift Brandwacht 2e klas had hij behaald bij de Jeugdbrandweer.
Bevorderd tot brandwacht 2e op 1 januari 1980, tot brandwacht 1e klas op 1 januari 1983 en op 1 juli 1986 tot hoofdbrandwacht.
Grote branden die in de herinnering blijven zijn Villa Vesta aan de Langeweg te Nieuwland, 2x Hotel Pax, 2 panden in de Vlissingsestraat, een discotheek in de Beddewijkstraat en een brand bij de Regionale Brandweer aan de Sloedam.
Theo deed graag mee aan Brandweerwedstrijden met als absoluut hoogtepunt 3e van Nederland in de klasse 112 in het jaar 2002. In 2006 behaalde de ploeg samen met Theo een 1e plaats in de Klasse HD te Burgh-Haamstede en vervolgens een 4e plaats in de 2e ronde te Hulst.
Al de inzet heeft vorige maand geresulteerd in een koninklijke onderscheiding, iets waar Theo terecht heel trots op is.
 
Afgelopen zaterdag hebben collega's en oud collega's van de Post Torenweg, Theo en Ineke een afscheidsavond aangeboden met een barbeque. Theo en Ineke zijn met hun voertuig, de 4533, met toeters en bellen in Nieuwland opgehaald.
 
Wij wensen Theo en Ineke nog vele gezonde jaren toe.

Voor meer foto's klik hier >>

Tekst:
Foto's
Ron Catsman
René van Kleven en Martin Minheere