20-05-2006 | 15:45 Post Torenweg behaald 4 plaats op gewestelijke 112 wedstrijd Capelle a/d IJssel


CAPELLE A/D IJSSEL - Zaterdagmiddag was het zo ver de wedstrijdploeg 112 van de post Torenweg moest spelen in Capelle a/d IJssel.

 

Het volgende scenario hadden ze bedacht, Een brandweer medewerker moest een klus doen voor de politie aldaar. De opdracht was een paar vaatjes met gevaarlijke stoffen ophalen en afleveren bij de politie. Maar op een gegeven moment kreeg de AC geen kontact meer met de chauffeur van het brandweer voertuig. De AC vertrouwd de situatie niet en stuurt de TS 4533 op pad om ter plaatse te kijken wat er aan de hand is. Ter plaatse aan gekomen blijkt dat de chauffeur bewusteloos op zijn stuur ligt omdat achterin zijn auto een van de vaatjes is omgevallen en gaan leken.

 

Dus de opdracht voor de TS 4533 was, persoon reden, vaatjes gevaarlijke stof in overmaatsvat plaatsen door gebruik te maken van de chemicaliënpakken en daarna iedereen weer ontsmeten.

 

Dat heeft de wedstrijdploeg van de post Torenweg heeft prima gedaan, maar net niet goed genoeg. De eerste drie ploegen gaan door naar de volgende ronde, de wedstrijdploeg heeft helaas net de vierde plaats behaald. Ze gaan dus niet door, maar niet getreurd volgende keer beter.

 

Meer foto's klik hier. >>

 

Tekst:
Foto:
 
René van Kleven
René van Kleven