15-05-2006 | 20:25 Melding van een opgesloten persoon in lift Sirviceflat Middelburg


MIDDELBURG - De post Torenweg is maandag avond rond half negen gealarmeerd voor een liftopsluiting op de service etage in het Parkstate gebouw aan de Johan van Reigersbergstraat in de Middelburgse wijk Zuid.

 

Omdat de vrijwilligers van de Tas 4533 met hun voertuig aan het oefenen waren voor de 112 wedstrijden zijn de vrijwilligers van de post Arnemuiden met hun de voertuig ‘de Tas 4534’ onder prioriteit 2 naar de flat uitgerukt. De Arnemuidse spuitgasten waren ook op de Torenweg aanwezig om te oefenen, en zouden bij een melding voor de 4533 waarnemen.

Als eerste kwam de OVD 4595 ter plaatse, en al snel volgde de 4534. Iemand in de lift had het alarm ingeschakeld en zou opgesloten zitten op de 2e etage van de flat. Dit is de service etage van de flat. Hier word door een zorgverlenende instantie hulp op maat geboden aan ouderen. Nadat de brandweer de lift had geopend bleek deze leeg te zijn. Het ‘slachtoffer’ was uit de lift weten te komen zonder daar melding van gemaakt te hebben.

 

De spuitgasten waren binnen een half uur weer terug op de post Torenweg.

Overigens is er een lid van de post Torenweg meegereden met de Arnemuidenaren omdat deze wat minder bekend zijn in de wijk.
 

Klik hier voor meer foto's >>

 

Tekst:
Foto:
 
Richard Labeur
Kees Marijs