Welkom op onze website.
Hier krijgt u een indruk van onze filosofie en drijfveer

Wilt u Boussen Culinair echt beleven, breng dan eens een bezoekje aan onze winkel.

Filosofie:
Wij streven ernaar om met zuivere ingrediënten en met respect voor de traditie van het oude ambacht, een smaak en beleving te creëren die u doet verlangen naar vroeger.


Een aantal voorbeelden van deze filosofie zijn:

* Onze crème patissier is gemaakt van verse onbehandelde melk van Het Melkhuis in Terhole. Samen met onze verse eieren en bourbon vanille koken we hier onze crème patissier van voor in de eclairs en roombroodjes.

* Ons brood is bereid met toevoeging van verse desem en heeft hierdoor meer smaak. Ook krijgt bij ons het brooddeeg lange rustperiodes, waardoor zich een volle smaak kan ontwikkelen.

* Voor het gehakt van onze saucijzenbroodjes maken we gebruik van regionaal weidevlees.

* We gebruiken Beurre de Normandie AOC voor onze koffiekoeken, croissants en pain au chocolat. Als je een hap neemt, proef je de smaak van de boter.

* Onze appeltaarten maken wij volgens eigen recept met vanille,roomboter, slagroom en natuurlijk appels van een lokale appelboer.
Omdat wij ons niet richten op de massa, weten we wat onze klanten verlangen.

En dus bent u bij Boussen Culinair ook echt klant.

 
     
 
 
Pepijn: +31 (0) 613004702
Sjoerd: +31 (0) 613480526
info@boussenculinair.nl
kvk: 50728148
Boussen Culinair
Hoofdstraat 14a
4564 AP SintJansteen
www.boussenculinair.nl