De officiële clubsite

LAATSTE NIEUWS                                                               Programma/uitslagen/stand

Conditie en geen wissels doet talenten de das om

Terneuzen, 4 december 2007

Het was nog een hele race tegen de klok om op tijd in Sas van Gent te arriveren. Immers doordat shirtwasser Ko niet aanwezig kon zijn, moesten sommige talenten eerst nog een speurtocht door Axel uitvoeren, alvorens men terecht kwam in Sas van Gent. Hier bleek dat de talenten conditioneel net iets tekort kwamen tegen de Vlamingen. Zonder wissels hielden de talenten het de eerste helft goed vol. De ruststand was uiteindelijk 4-3. Na de rust kregen de talenten middels de spitsen de Fouw en Vantricht goede kansen. Echter de afronding liep niet meer zo soepel. Jammer dat we geen wissels hadden, immers dan waren 3 punten absoluut naar Terneuzen meegegaan.

Tweede bekerwinst een feit: 8-6 overwinning!

Afgelopen maandag hebben de talenten hun tweede bekerwedstrijd gewonnen. Tegen derde klasser Cafe Driewegen werd het in de slotfase 8-6 voor de talenten. Het was wederom een partijtje voetbal met een goede eerste helft (5-2 ruststand) en een mindere tweede helft. Het was uiteindelijk Marco Vaal die de talenten vlak voor tijd naar de overwinning schoot.

Doordat Sportkantine de Vliegende Vaart verrassend met 5-4 van E&K Informatisering verloor, staan de talenten nu genoteerd als koploper in de bekercompetitie. Een kwestie van nog 4 keer winnen en we staan in de halve finale. De eerste volgende bekerwedstrijd zal plaatsvinden op 17 december tegen Delphi/Kapsalon Siena.