Chalet Dion: Grand chalet (8 persoons + 2 kinderen)

Ligging
Dit luxe 8-persoons vakantiechalet staat op ruim 5.000 m2 grond en is geheel vrij gelegen tegen een heuvelhelling met een panoramisch uitzicht, slechts op enkele tientallen meters van de Franse grens aan het eind van een doodlopende weg. Rondom de woning is voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Het chalet zelf heeft een balkon in een U-vorm en aan de achterzijde een groot terras.

Grand chalet
Als u voor dit huis staat doet het u denken aan een Oostenrijks of zwitsers chalet. Doordat het chalet tegen een heuvelhelling is gebouwd kunt u via de voorzijde met een trap naar de begane grond. Daarna is echter alles gelijkvloers. De buitenruimte aan de achterkant is op het niveau van de begane grond. Per 2006 loopt de oprit door tot aan het terras aan de achterzijde. Dit is speciaal gedaan voor mensen die slecht ter been zijn. Zij hoeven dan geen trap meer te lopen. Op de woonverdieping bevinden zich de woonkamer, de open keuken, de badkamer en 3 slaapkamers. Onder het huis bevinden zich twee garages.

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

Woonkamer
Het chalet heeft een ruime woonkamer met een open keuken met bar. In de woonkamer staat een bankstel en een 8-persoons eethoek. Ook is er kabeltelevisie met teletekst, een nieuwe DVD-speler en een radio/cd-speler. De woonkamer wordt verwarmd door middel van een sfeervolle houtkachel. Eind 2005 is er een nieuwe energiezuinige HR centrale verwarming (CV) aangelegd voor nog meer comfort.

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

Keuken
De moderne open keuken met bar is voorzien van alle benodigde inventaris, zoals keramisch kooktoestel 4 pits, vaatwasser, combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Er is nu ook een broodbakmachine om zelf uw eigen vers brood te bakken, inclusief keukenweegschaal en maatbeker.Gebruiksaanwijzing met receptenboekje zit er bij.

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

Slaapkamers
Er zijn 3 slaapkamers met in totaal 8 slaapplaatsen: 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Dekens, dekbedden en kussens zijn volop aanwezig. Op de ene tweepersoonskamer is een kinderledikant en op de andere kan een campingbedje geplaatst worden. Ook in de slaapkamers is verwarming aanwezig.

Badkamer
In de badkamer is een wastafel en een ligbad met douche. In de badkamer staat nu ook een luxe 1200 toeren wasmachine.

Garages
Onder het chalet bevinden zich twee garages, die u vanuit het chalet met een trap kunt bereiken. Hierin bevinden zich onder meer het tuinmeubilair (in de zomer op het terras) en een barbecue.

Onderstaande foto's van de 3 slaapkamers met dekbedden (eigen hoeslakens verplicht gebruiken!) op de bedden.
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting