Marokkaanse soep met couscous

* 1 pak tomatencremesoep bijv. diepvries, 350 gr., Iglo)
* 250 gr. lams- of rundergehakt
* 1 eetlepel olijfolie
* 1 knoflookteentje
* 1 rode ui
* 1 courgette
* 1 pot witte bonen (370 gr.)
* 30 gr. couscous

In pan 750 ml. water met bevroren soep aan de kook brengen. Intussen van gehakt kleine balletjes rollen. Ui en knoflookteentje pellen en fijnsnipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden.
In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen in zeef laten uitlekken.
Bonen, couscous, gehaktballetjes en courgettemengsel aan soep toevoegen en soep ca. 6 minuten op laag vuur zachtjes koken tot gehaktballetjes gaar zijn.

Magisch Marroko