Mojito de Cascabel

Stamboom

Mojito de Cascabel

Amigo's

Mijn naam is Mojito de Cascabel, ik ben geboren op 1 juli 2009 in Alkmaar. Mijn moeder is Austalisch en mijn vader Zwitsers. Inmiddels woon ik al sinds mijn 3e levensmaand in Cattery del ThyMar. Men zegt dat iedereen meteen verliefd is op mij als ze me zien, wat ik natuurlijk best snap. Echter mijn grote liefde is Roosje en die woont sinds 2013 bij ons. Ook de heer des huizes is mijn allergrootste vriend. Met hem ga ik ook wel eens stappen vooral wanneer ik vol in mijn hormonen zit want dan heb ik zoveel energie. Elk jaar krijg ik een chip zodat mijn hormonen rustig worden en dan ben ik de goedheid zelve. Na een jaartje is dat uitgewerkt en dan mogen er poesjes komen.


Mojito en Farah

Met Farah en heeft Mojito 2 nestjes gehad. Van A tot Z is hij bij de bevalling geweest en gedurende de gehele periode dat de kittens in huis waren was hij niet bij hen weg te slaan. Het was aandoenlijk om te zien .

Mojito & Farah met kittens


Donker Mojito

"Moriaantje zo zwart als roet". Mojito is erg donker geworden en zijn vacht heeft een warme teint. Hij is de grote vriend van Jan en is erg gek op hem. Regelmatig maakt hij 's nachts de deuren open om bij ons te komen liggen met zijn dames natuurlijk want die vinden zijn kunsten dan reuzeleuk. Wij vinden dat iets minder dus inmiddels zijn de klinken omhoog gezet.

J

Terug naar de index.