Millie de Cascabel

Stamboom

Hallo Iedereen

Mijn naam is Millie en ik ben geboren op 18 oktober 2002 in Alkmaar bij Ineke Blokker thuis. Ons nestje bestond uit mijn zusje Maxima en mijn twee broertjes Duko en Banji. Ineke en Frans waren wel een beetje bezorgd om mij omdat voor de geboorte, ik weet ook niet meer hoe ik dat gefikst heb, de navelstreng meerdere malen om mijn rechterpootje was gedraaid zodat dit zich niet goed ontwikkeld heeft. Maar dat heb ik na de geboorte ruimschoots gecompenseerd door heel hard te groeien en flink te keten. Ik heb een hele fijne kittentijd gehad met mijn mama Lili, Paquita, Lola, zusje van Farao, en de grote jongens in het huis van mijn halfbroer Varón en oom Taco. Ineke Blokker Zoals dat vaak met poezenkinders gaat, weet ik van mijn vader niet zoveel af.

Mama Liliane Laguna

Papa Sinope Capricorn


Op 5 januari werd ik opgehaald en in een hokje gezet voor een hééééle lange autorit naar Zeeuws- Vlaanderen. Onderweg hadden we een stop in Haarlem, toen mocht ik bij Jan op schoot terwijl het vrouwtje een ander wezentje ging ophalen dat veel op mij leek, een stop in Delft, waar we door familie bewonderd werden en een stop in Rotterdam waar ik kennismaakte met Martijn, die een grote vriend van mij is geworden, ik mag namelijk wel eens bij hem slapen als hij thuis is en Farao "visite "heeft. Onderweg heb ik veel gehuild want ik miste mijn zusje en broertjes, daar werd meteen op gereageerd want ik mocht fijn op schoot bij mijn nieuwe mensenmoeder, dat schiep meteen een band. Thuisgekomen werd me netjes mijn toekomstig "toilet "gewezen. Die plaats heb ik goed in mijn geheugen geprent. Ik kreeg meteen de lekkere brokjes, die Ineke ook had. Toen kwam het grote moment: ik maakte kennis met het andere wezentje, dat ook in de auto had gezeten in een ander hokje en die helemaal niet sprak. Reuze interessant zeg, hij was heel mooi en zag er ook wel lief uit maar ik herkende zijn geur niet zo, toen heb ik maar eventjes staan blazen, dat hield afstand. Dat hield ik niet lang vol, om precies te zijn een uurtje, want hij was wel erg lief en voorzichtig en ik miste mijn nestje zo en hij begon steeds meer als mezelf te ruiken. Toen zijn we vriendjes geworden en dat zijn we nog, echte kameraadjes door dik en dun. De eerstse nacht hebben we dicht tegen elkaar aangelegen in dat grote huis.

6 Januari 2003

Leven is Spelen

Ik had het reuze naar mijn zin totdat ik half februari plotsklaps werd lastig gevallen door mijn hormoontjes, ik was nog maar 4 maandjes oud. Ik begon me toch een partij van mijn neus te maken zeg en ik werd nog interessanter voor Farao, wat een lol. Ze vonden het bij mij thuis anders helemaal geen lol, ik werd verbannen naar Martijns kamer en moest daar helemaal alleen zitten. "Geen gedonder", zei mijn mensenmoeder, "daar beginnen we nog niet aan". Ze hebben het geweten, wat ik maar kon slopen heb ik ook gesloopt! Grote problemen dus en daar moest snel een eind aan komen, ik werd op de pil gezet en de rust keerde weer in huis. Tot 12 april, toen Farao het op zijn heupen kreeg, knap onrustig werd dat ventje, ik heb hem veel extra aandacht gegeven.

Wij willen naar buiten

Zo blijft hij rustig

Inmiddels is mijn leventje ingrijpend aan het veranderen, ik neem afscheid van mijn jeugd want ik hoop in maart het leven te schenken aan een gezond stel kittens, uiteraard met Farao als vader. Mijn mensenmoeder heeft rond die tijd alvast vrij gepland. Ik ben erg aan haar gehecht, als ze thuis komt van haar werk wacht ik haar bij de deur op en wil het liefst meteen bij haar op schoot, s'avonds is dat mijn plekje. En nu ik zwanger ben neemt die behoefte alleen maar toe. Gelukkig is zij net zo gek op mij, maar ik ben dan ook de liefste thuis, echt waar.

Het Stel


September 2010

Millie geniet elke dag. Ze heeft haar vaste gewoontes, elke dag even de tuin inspecteren en naar gelang het weer vertoeft ze hier langer of korter in. Vanwege haar handicap gaat Millie eigenlijk nooit echt uit de tuin, bovendien houdt ze niet zo van hele jonge kinderen en die wonen aan weerszijden van het huis, dus ze blijft mooi op het erf. Millie is in huis meestal te vinden bij Farah of op schoot bij mij. Vaste prik, elke avond.

Millie is ook te zien bij kittens 2004, 2005 en 2006.

Mooie blauwe kijkers

Dochter Farah


Terug naar de index.