Champion Farah del ThyMar

Stamboom

Hallo Iedereen

Mijn naam is Farah en ik ben in deze cattery geboren als laatste nakomeling van Farao en Millie op 31 januari 2006. Mijn zusjes zijn Coco en Chanel en wij zijn met ons drietjes te zien op nakomelingen 2006. Nu zijn mijn zusjes samen verhuisd naar Vinkeveen en ze wonen bij Jane & Ro.

Mama Millie de Cascabel

Papa Farao

Farah

Laatste avondje samen


Zondag 4 juni

Ik heb het reuze naar mijn zin hier thuis. Mijn moeder is heeeeel lief en mijn vader is mijn beste vriend. Ik doe hun veel na, want dan word ik misschien net zo groot als zij. Ik weeg nu 2.2 kgr, dus ik tel al aardig mee. Gisteren heb ik de hele middag buiten gespeeld onder streng toezicht van mijn ouders. De buurmeisjes kwamen ook nog even met mij spelen, reuze interessant. Ik kan ook al aardig kletsen en ze gaan mij steeds beter verstaan. Soms zou ik nog wel eens willen dat mijn zusjes hier waren zodat ik heel hard samen met hen door het huis kon rennen.

Met zijn drietjes

Interessant buiten


Zaterdag 12 augustus 2006

We zullen weer eens van ons laten horen. Het gaat prima met mij. Ik heb een geweldig leven, ik word erg verwend door mijn echte ouders en mijn mensenouders. Waar Mama Millie of Papa Farao is daar ben ik ook altijd te vinden. Soms liggen Pa en Ma wel eens op één stoel en dan kan ik er net niet meer bij maar dan heb ik zo mijn eigen plekjes. Papa en Mama zijn echt onafscheidelijk en kunnen niet zonder elkaar. 's Avonds dan mogen zij wel eens los in de tuin, dat vind ik wel heel vervelend want ik mag dat niet. Daar zit ook een voordeeltje aan want dan krijg ik binnen de onverdeelde aandacht en een muis om mee te spelen en daar ben ik gek op. Papa sloopt mijn muisjes namelijk heel vaak en legt ze altijd in de etensbak en dan vind ik er niks meer aan. Ik hoorde dat het mijn zusjes ook goed gaat. ( de foto's kunnen beter, maar het is heel moeilijk een chocolatepoint goed te fotograferen, niettemin toch een impressie )

Moet ik weer op de foto

Beetje ondeugend


29 Juli 2012

Inmiddels zijn we een flink aantal jaartjes verder. Farah heeft 4 prachtige nestjes gehad waarvan twee in 2007 en 2009 met bluepointkater Benji Prince du Siam en twee nestjes met onze eigen sealpoint kater Mojito de Cascabel in 2010 en 2011. Drie weken geleden werd Farah opnieuw gedekt door Mojito maar gisteren hebben wij haar plotsklaps moeten laten opereren aan een zeer ernstige baarmoeder ontsteking. Farah heeft ons prachtige nestjes gegeven, het is goed geweest zo, wij kiezen voor haar gezondheid en welzijn. We hopen dat ze nog heel oud bij ons kan worden samen met haar moeder Millie en vriend Mojito.

Benji

Mojito

Terug naar de index.