Start
Griep uit Rilland
Genealogieen
Kwartierstaten
Stamreeksen
Voorouders
Kloetinge
Links

 

Genealogie Samuel de Graag
Gedoopt 25 november 1714 te Kruiningen, Zeeland.

 

Via onderstaande link kunt u de genealogie van Samuel de Graag (de Graaf), gedoopt op 25 november 1714 te Kruiningen, bekijken.
Samuel de Graag is geboren als zoon van Pieter de Graaf en van Anna Maria van der Kos. In het doopboek van Kruiningen zijn geen andere doopinschrijvingen van dit echtpaar te vinden.

De familienaam de Graaf verandert, als Samuel naar Bergen op Zoom verhuist, langzamerhand in de Graag. De beide schrijfwijzen worden enige tijd naast elkaar gebruikt. Bij de doopinschrijvingen van de kinderen van Samuel de Graag en Cornelia de Bel in het doopboek van Bergen op Zoom wordt de familienaam van Samuel alle zes keren anders genoteerd: de Gra, Gragh, de Gragg, de Graa, de Graaf en de Grag ! Vanaf de derde generatie wordt de familienaam echter consequent als de Graag genoteerd.
Het betreft de eerste zes generaties, meer recente gegevens zijn omwille van de privacy van nog levende familieleden niet opgenomen.

 

Overnemen van deze gegevens voor persoonlijk gebruik mag, mits voorzien van bronvermelding.


Zoals de meeste genealogieŽn is ook dit overzicht verre van volledig. De opsteller houdt zich dan ook van harte aanbevolen voor op- of aanmerkingen!


Ga naar de genealogie van Samuel de Graag