Muziekvereniging "Con Affezzione"

Kwadendamme

Vrienden Loterij

Start
Nieuws
Agenda
Vrienden Loterij
Fotoalbum
Contactgegevens
Gastenboek

 

 

Steun onze vereniging!

Speel mee voor Muziekvereniging "Con Affezzione" en maak wekelijks kans op 100.000

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Muziekvereniging "Con Affezzione"!

 

Meespelen voor Muziekvereniging "Con Affezzione" is heel eenvoudig. Klik op boven- of onderstaande logo en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct Muziekvereniging "Con Affezzione". En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot 100.000! Voor slechts 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse 100.000, dan mag u nog eens 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

 

Muziekvereniging "Con Affezzione" wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Muziekvereniging "Con Affezzione" te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

 

Alvast bedankt voor uw steun aan Muziekvereniging "Con Affezzione"

 

 

Vorige ] Omhoog ] Volgende ]

 

Copyright 2002-2006 Muziekvereniging "Con Affezzione"

Laatst bijgewerkt: zaterdag 26 februari 2011